Το zougla.gr στηρίζει τον Μίκη Καλογηράτο στο PICK Πάτρας

Το zougla.gr στηρίζει τον Μίκη Καλογηράτο στο PICK Πάτρας

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου η πόλη της Πάτρας φιλοξενεί ένα ξεχωριστό αγώνα καρτ καθώς οι… μάχες των οδηγών διεξάγονται στους δρόμους της πόλης κάτω από το βλέμμα χιλιάδων θεατών.

Ο λόγος για το PICK Πάτρας που διεξάγεται για 7η συνεχή χρονιά και εκτός από τους αγώνες με τα μικρά μονοθέσια θα υπάρξουν και άλλα σόου που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Στον μεγάλο αυτό αγώνα το zougla.gr θα βρίσκεται εκεί μαζί με τον κορυφαίο οδηγό αγώνων καρτ, Μίκη Καλογηράτο. Ο οδηγός από την Πάτρα διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ενώ οι διακρίσεις του δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του οδηγικού του ταλέντου.

Το zougla.gr δίπλα στον κορυφαίο
Ο Μίκης Καλογηράτος θα συμμετάσχει στην κατηγορία Super 6τάχυτα έχοντας την υποστήριξη της αγωνιστικής ομάδας Chatzis racing team. Από εκεί και πέρα, έχει την υποστήριξη του zougla.gr, του motorsport.com, των ζαχαροπλαστείων Caravel, της Energy racing karts και του Westenergy energy group.

Να σημειώσουμε πως έχει κερδίσει το 2009 και το 2010 ενώ αν καταφέρει να κερδίσει σε αυτό τον αγώνα θα γίνει και ο μοναδικός που έχει κατακτήσει 3 φορές με ισάριθμα διαφορετικά σασί.

facebook
instagram